0344-607776 info@solution4you.nl
Selecteer een pagina

Internationale werknemers voor diverse sectoren

Solution4You neemt de werving- en selectie van internationale werknemers voor diverse sectoren graag op zich! We beschouwen onze samenwerkingspartners als relaties waar we een duurzaam partnership mee aangaan.

Onze diensten

Food Sector

Transport Sector

Logistiek Sector

Werving & Selectie

Solution4You neemt de werving- en selectie van internationale werknemers voor diverse sectoren graag op zich! We beschouwen onze samenwerkingspartners als relaties waar we een duurzaam partnership mee aangaan.

Daarom gaan we zorgvuldig te werk. Bij interesse in een samenwerking komen we graag langs op locatie om de precieze werkzaamheden in kaart te brengen. Als we weten wat je exacte wensen zijn, gaan we op zoek naar de juiste medewerkers voor de job. We vinden het belangrijk om te zien waar onze mensen terechtkomen. Hoe ziet de werkvloer eruit? Welke werkzaamheden gaan ze verrichten en hoe zijn de werkomstandigheden?

Werving- en selectie is mensenwerk, en mensen zijn heel divers. Hoe preciezer we weten wat er van de werknemer wordt verwacht, hoe gerichter we gaan zoeken.

Dat doen we niet alleen, maar met een team van gespecialiseerde werving- en selectiekantoren in Oost-Europa. Zij leveren ons geschikte profielen aan die wij beoordelen. Hebben we passende kandidaten gevonden, dan stellen we ze aan je voor. We beginnen klein, we moeten elkaar immers eerst leren kennen. Bevalt de samenwerking goed? Dan kunnen we opschalen.

Tijdens de samenwerking zijn we altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden. We zorgen goed voor onze werknemers en ondersteunen ze met:

  • Een volledig ingerichte woning
  • Vervoer
  • Verzekeringen
  • Begeleiding bij ongevallen en ziekte
  • Een luisterend oor

Extra personeel in piekmomenten

Elke sector heeft haar eigen piekmomenten. Periodes waarin je extra personeel nodig hebt. Dankzij ons grote netwerk kunnen we snel schakelen. Zo zorgen we ervoor dat jouw bedrijf blijft draaien en dat je geen nee hoeft te verkopen.

Bij ons ben je verzekerd van vaste gezichten. We plaatsen onze werknemers voor een vaste periode bij een vaste klant. Eenmaal ingewerkt profiteer je zo optimaal van je extra personeel. Werken met internationale werknemers betekent ook werken met andere culturen. Wij hebben diepgaande kennis van de culturen waar we mee samen werken en weten hier op de juiste manier mee om te gaan.

Op zoek naar werknemers met een heftruck- of reachtruckcertificaat? We begeleiden onze werknemers in het behalen van de juiste benodigde certificaten.