0344-607776 info@solution4you.nl
Selecteer een pagina

“Als je met mensen werkt, is geen dag hetzelfde!”

Met plezier kijkt Eelco Bekker, oprichter van uitzendbureau Solution4You, terug op zijn tijd in Engeland. Zijn toenmalige werkgever detacheerde hem tijdelijk in Birmingham. Een periode waar hij met plezier op terugkijkt. Dat bracht hem op het idee om samen te gaan werken met internationale werknemers om hen ook werkervaring in het buitenland te bieden.

“Het is belangrijk om goed opgevangen te worden door mensen in je nieuwe omgeving. Je bent ver van huis, in een andere land en je moet je snel een nieuwe (arbeids)cultuur eigen maken. Een sociaal vangnet is daarin belangrijk.“

Onze diensten

Food Sector

Transport Sector

Logistiek Sector

Samenwerken met internationale werknemers

Het menselijke aspect is dan ook een van de speerpunten van Solution4You. Het welzijn van medewerkers wordt nooit uit het oog verloren.

Inmiddels werkt Eelco onder verschillende vlaggen al meer dan 20 jaar samen met internationale werknemers. Hij kan bouwen op een groot netwerk en heeft ruime ervaring opgedaan om precies in te kunnen spelen op dat waar de markt om vraagt.

De markt is de afgelopen jaren veel veranderd. Solution4You weet wat het bedrijfsleven nodig heeft en kan voorzien in die vraag.

Inmiddels werken meer dan 100 internationale werknemers door heel Nederland via Solution4You. “We kennen al onze medewerkers bij naam, weten wat hun kwaliteiten zijn en ondersteunen ze waar nodig.”

Op zoek naar tijdelijk personeel?

9

Solution4You ondersteunt bedrijven in alle sectoren met het vinden van internationale werknemers die beschikken over de juiste diploma’s en certificaten.

9

In welke branche je ook werkzaam bent, als je op zoek bent naar tijdelijk personeel dan kan Solution4You je ondersteunen.

9

Solution4You beschikt over de juiste kennis, ervaring en certificaten (NEN 4400-1, NBBU, SNF) om bedrijven te adviseren en ondersteunen met het vinden en aannemen van kwalitatief goed tijdelijk personeel.

Op zoek naar tijdelijk personeel - Solution4You biedt de oplossing

Wij

staan naast onze relaties

Samen

vinden we altijd een oplossing

9

Alles wordt in-house geregeld door een enthousiast team van vaste medewerkers; van backoffice tot coördinatoren en administratie / boekhouding. Dat brengt veel voordelen met zich mee. Zo zijn de lijntjes bij Solution4You kort en kan er snel geschakeld worden. Er is 24/7 iemand bereikbaar bij calamiteiten en de oplossingen die we bieden zijn flexibel.

Contact

10 + 13 =